Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

„CON PERMISO“ – „S DOVOLENÍM“

22. června, Prachatice – Výstavu fotografií o Kubě otevřela autorka Katarína Lišková. Přítomným představila Kubu od severu na jih, od západu na východ. Výstava potrvá do pátku 3. července v prostorách KreBul, o.p.s.

KreBul, o.p.s. ve spolupráci se sdružením Spolu sme Prievidza a autorkou Katarínou Liškovou, připravila otevření výstavy na pátek 17. června. Autorka představila, zejména studentkám Střední pedagogické školy Prachatice, Kubu jako zemi mnoha tváří, příběhů, osobností.

„Již během svých vysokoškolských studií na Ekonomické fakultě ve španělské Granadě jsem objevila dvě vášně, které mne provázejí dodnes: cestování a fotografie. Hodiny strávené v tmavé komoře dne působí jako vzpomínky z minulých životů. Namísto studia statistiky a makroekonomie, pokusy s vývojkou a ustalovačem do časných ranních hodin. K tomu první zrcadlovka a černobílý film. Absolutně dokonalé spojení!“, odpovídá Katarína Lišková na otázku, jak se dostala k fotografii.

Na výstavě máte možnost vidět 30 černobílých fotografií, doplněných krátkým povídáním ke každé z nich. A proč právě černobílá fotografie? „V tak barevném světě je černobílá fotografie jako pero píšící jen ty esenciální příběhy. Hra světla a tmy. Černé a bílé a mezi nimi všechny možné odstíny. Fascinuje mne, jak se dá svět zachytit bez barvy“, shrnuje Katarína Lišková.

„Con permiso“ - „S dovolením“ je unikátní sbírka, která vznikala během deseti let. Pomalu otevírá oponu kubánské duše. Nahlédněte i vy…. Výstavu můžete navštívit každý den od pondělí do pátku, v čase 10:00 – 17:00 hodin v prostorách KreBul, o.p.s., Zlatá stezka 145, Prachatice, a to do pátku 3. července.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.

ředitel

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.