Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Dobrovolník do kapsy

„Dobrovolník v každém z nás“ je projekt, který se ucházel o finanční podporu v rámci programu ERA pomáhá regionům. Aktivity projektu byly podpořeny nejen ze zdrojů nadace, ale také díky finančním dárcům v rámci sbírky projektu: Svatomartinská husa, Kavárny v KreBulu, Muzikálové matineé  a také sponzory, kteří nám nemalou částkou přispěli na náš účet.

 V rámci projektu dosud proběhlo setkání dobrovolníků, jejich školení a nyní můžeme nabídnout zcela nový produkt „Dobrovolník v každém z nás do kapsy“. Je to skládačka, která dodá prvotní informace o dobrovolnictví a zodpoví jednoduché informace k otázkám o dobrovolnictví.

Dobrovolník je člověk, který chce věnovat svůj čas, svou energii, svou vůli do něčeho, co má smysl, přijít do kontaktu s jinými lidmi, získat praxi, naučit se odpovědnosti, zlepšit týmovou spolupráci či udělat něco, co bude stát za vzpomínky a krásný pocit služby jiným.

Tímto projektem chce DOBROVOLNICKÉ CENTRUM PRACHATICE ukázat na ohromný smysl dobrovolnické činnosti jako důležité složky lidské společnosti. Smyslem Dobrovolnického centra Prachatice je profesionální spolupráce mezi přijímajícími a vysílajícími organizacemi a zajištění systému nabídky a poptávky po dobrovolnické službě na Prachaticku.

Dobrovolnické centrum je jedním z projektových pracovišť KreBul, o. p. s. V současné době nabízíme dva akreditované programy. Aktivity jsou realizovány díky finanční podpoře Ministerstva vnitra ČR, Jihočeského kraje a ERY.

Chcete svého průvodce do kapsy? Přijďte si pro něj do Dobrovolnického centra Prachatice, Zlatá stezka 145. Jsme zde pro vás od pondělí do pátku od 10:00 do 17:00 hodin.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

Koordinátor dobrovolnictví

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.