Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Konfrence ve Volarech - 9. ročník

Volary a pochod smrti – multikulturní výchova v praxi

 

Volary, 12. dubna 2016

 

V pořadí devátý ročník konference o multikulturní výchově přinese řadu zajímavých novinek. V letošním roce s pamětnicí holocaustu, zahraničními hosty. Konference představí řadu projektů na poli multikulturní výchovy a jejich využití v rámci vzdělávacího systému v ČR.

 

Konference Volary a pochod smrti – multikulturní výchova v praxi se uskuteční ve dnech
6. – 7. května 2016 ve Volarech, v konferenční místnosti Městského hotelu Bobík. Na návštěvníky čeká v letošním roce představení řady nových projektů, které jsou realizovány v rámci připomínání událostí konce druhé světové války a holocaustu jako takového.

 

Těšit se můžete například na PhDr. Dagmar Lieblovou, pamětnici holocaustu, která prošla tábory Terezín a Osvětim. Její povídání je plánováno na páteční odpoledne. Hlavním sobotním hostem pak bude Stanislav Motl, publicista a novinář, který se bude věnovat tématu Lídy Baarové. K tématu promítne svůj dokument a bude s účastníky dále besedovat.

 

Letošní ročník konference se uskuteční pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly a za finančního přispění Jihočeského kraje a Nadačního fondu obětem holocaustu. Mediálním partnerem je Český rozhlas České Budějovice.

 

Konferenci pořádá obecně prospěšná společnost KreBul. Otázkou holocaustu a multikulturní výchovy se věnuje od svého vzniku, vydala několik materiálů – knihu o pochodu smrti, DVD s příběhem přeživší účastnice, leporelo připomínající hřbitov ve Volarech či sborník z konferencí.

 

Na shledání ve Volarech se s vámi těší

 

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.

ředitel KreBul, o.p.s.

 

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.