Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

První Bazzárek (ne)potřebných byl úspěšný

Jistě mnozí z vás máte doma něco nepotřebného, čeho se často chcete zbavit-ale ne vyhodit. A tak vznikla myšlenka uspořádat 9. června „bazárek“ pro seniory. Ale nešlo pouze o věci. Senioři si mohli zakoupit i zážitky, které věnovali dobrovolníci z Dobrovolnického centra Prachatice i ostatní veřejnost.

A jaké zážitky si senioři mohli zakoupit? Například „výlet do Volar k menhirům“, „hodinu času s procházkou v Prachaticích“, „posezení v cukrárně“, „výlet na zámek Kratochvíle“…vše s dobrovolníkem, který věnuje sám sebe, svůj čas a svou dobrou náladu. Věci, které zůstaly nezakoupeny, dále poputovaly do Dobročinného obchůdku v Prachaticích.

Dobrovolníci i ti, kteří něco darovali, udělali něco hezkého, pomohli vydělat určitý obnos peněz, který půjde opět na účely SeniorPointu Prachatice – tedy zakoupení pomůcek pro seniory.

SeniorPoint je místo, kde máte možnost se podílet na akcích pro Vás od Vás – senioři seniorům, dále naleznete komplexní informace z oblastí života, které Vás zajímají, získáte informace o sociálních službách, úřadech, institucích, veřejných službách, kontakty na seniorské organizace a informace o dalších systémech pomoci a podpory seniorům, můžete si vyřídit slevovou kartu Senior Pas, či máte možnost přečíst si časopisy věnované seniorům. 

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.
koordinátor SeniorPointu v Prachaticích

SeniorPoint Prachatice
Zlatá stezka 145
383 01 Prachatice

tel: 388 424 196
mob: 723 826 073
prachatice@seniorpointy.cz 
www.krebul.cz

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.