Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Senior point

Co je SeniorPointKalendář akcíProběhlé akceSeniorPoint PRESSSenior PasSpolupracujíci organizaceDůležité odkazyKontakty

Kalendář akcí

KAMPAŇ: La Manche

Termín od - do: 01.02.2023 - 01.02.2023

1. 2. 2023 od 14:00 hodin zahájení kampaně Přeplavme svůj La Manche, Plavecký bazén Prachatice. Blíže Hanka RH+ 724 188 864, hana.rabenhauptova@mupt.cz

 

 

Plavme celoročně, ale v únoru „Přeplavme svůj La Manche“

 

1. února 2023 v jednu hodinu vás zveme do Plaveckého bazénu v Prachaticích na zahájení plaveckého „maratonu“, kdy senioři, ale i mezigenerační dvojice se mohou zúčastnit plavání nejen 1.2. 2023, ale po celý měsíc. Na zahájení připravujeme malé překvapení. Přijďte a dozvíte se více. Přijďte si hned první den zasoutěžit. A pak kterýkoliv den si zaplavat a zapsat si své uplavané metry, kilometry do tabulky. Posledního února vše sečteme a poměříme své síly s ostatními spolky, kluby, městy v ČR. Jde o devátý ročník a ani jednou jsme nevynechali (a to ani když se bazén opravoval – plavali jsme ve Volarech, a ani v době covidu, to jsme místo plavání chodily a sčítali kilometry).

Patronkou tohoto projektu je Lucie Kubešová Leišová, přemožitelka Gibraltaru a nadšená podporovatelka plaveckých aktivit Senzačních Seniorů. Kampaň Přeplav svůj La Manche znamená společnými silami uplavat minimálně 34 kilometrů.

Nebojte, nebyl rok, abychom i několikrát toto číslo přeplavali.
Plavání důkladně procvičí svaly celého těla, nepřetěžuje klouby. Voda nadlehčuje, a tím je zátěž minimální. Za třicet minut lehkého plavání spálíme 360 kalorií. Právem je plavání často prezentováno jako téměř ideální sport. Tedy udělejme něco pro své zdraví.

Na kampani se podílí nejen město, ale i Sportovní zařízen Prachatice – bazén, SeniorPoint Prachatice a řada dobrovolníků, sponzoři, projekt SenSen.

 

Hanka RH+ Rabenhauptová

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.