Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint společně

SETKÁNÍ SENIORPOINTŮ A VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ

PRACHATICE  –  15. 8. 2017: Setkání zástupců SeniorPointů z Českých Budějovic a Prachatic proběhlo v KreBul, o. p. s. v úterý 15. srpna 2017. Za SeniorPoint České Budějovice přijely zástupkyně Eva Hejduková a Eliška Píšová a přijaly je Hana Rabenhauptová, Zdeněk Krejsa a Jiří Gabriel Kučera z kontaktního místa pro seniory Prachatice.

KreBul, o. p. s. prezentoval jedno ze svých projektových pracovišť určeného pro cílovou skupinku seniorů od jeho prvopočátku od vytipování až po nynější aktivity. Zavzpomínalo se na exkurzi a výměnu zkušeností v červenci loňského roku, kdy zástupci Prachatic navštívili právě Ledax – SeniorPoint České Budějovice. V letošním roce prachatičtí senioři a dobrovolníci navštívili ČB v červnu v rámci vyhlášené soutěže Putujeme po SeniorPointech.

Zástupkyně Ledaxu pak hovořily o projektech, akcích a činnosti, kterou vyvíjejí a plánují právě pro seniory v Českých Budějovicích. A jelikož Prachatice nejsou prvním SeniorPointem, které navštívily, označily špendlíkem místo na mapě „Putujeme po SeniorPointech“. Setkání se neslo v příjemném duchu a odnesli jsme si nejen zkušenosti, ale i vizi možné spolupráce. Těšíme se na ni.

 

Aktivity SeniorPointu Prachatice podporují: Ministerstvo práce a sociálních věcí, Ministerstvo kultury, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a Jihočeský kraj.

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

 

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.