Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Seniorské hrátky 2017

Již podruhé se díky Jihočeskému kraji uskutečnily v Prachaticích 5. září 2017 Seniorské hrátky. Akce proběhla opět ve Společenském sále Národního domu se zpěvákem Josefem Lauferem a řadou informací o SeniorPasech, SeniorPointech, elektronických receptech, ale i možnostmi nechat si změřit tlak, cukr v krvi a cholesterol. Partnerem akce bylo město Prachatice a SeniorPoint Prachatice. To vše za účasti hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské a starosty města Martina Malého.

Moderátorka Českého rozhlasu České Budějovice Ivana Šimánková provázela přítomné seniory celým programem. Senioři se sjeli nejen z Prachatic a Domova seniorů Mistra Křišťana v Prachaticích, ale také z Domova seniorů Pohoda Netolice, přišli senioři z domů s pečovatelskou službou, individuálně i z dalších okolních obcí. Celý sál byl zaplněn lidmi, kteří se přišli něco dozvědět a pobavit se.

V úvodu vystoupil taneční soubor T.A.M. se skvělým pásmem pod vedením Mirky Machové.

Z místních se představil SeniorPoint Prachatice ukázkou kontaktního místa (trvale na Zlaté stezce 145, Prachatice, otevřeno každý čtvrtek od 10:00 do 17:00 hodin) a pracovníky, kteří přímo na místě vyřídili několik žádostí o SeniorPas. Vedoucí Jiří Gabriel Kučera na pódiu vystoupil společně s ředitelkou projektu Brno Marikou Kreuzerovou. Na stánku SeniorPointu byl představen i Katalog poskytovatelů slev a výhod pro osoby nad 55 let věku v Jihočeském kraji.

Hanka RH+

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.