Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Podpora syrských dětí dobrovolníky

235 EUR bylo vybráno a předáno na pomoc osamoceným syrským dětem

Sbírka pro osamocené syrské děti. Realizátory projektu se v zemi stanou turečtí dobrovolníci, kteří pobývali v Prachaticích přes půl roku. Do vánoc uvidíme první výstupy.

Každý ze zaměstnanců, rodinných příslušníků, ale i přátel úřadu mohl přispět na konkrétní věc (kalhoty, svetr, bundu, ponožky) anebo aktivitu (návštěvu např. zábavného parku, kina). V srpnu na radnici proběhla přednáška o dobrovolnictví, evropské dobrovolné službě a Turecku, s právě vykonávajícími dobrovolníky Hale a Seitem z Turecka v ČR, Prachaticích – KreBulu, o. p. s.   a  21. 9. 2017 v Mezinárodní den míru došlo na samotné slavnostní předání s největšími dárci - 235 EUR, tj. 6 345,- Kč.

Věra Síta Rojová (vedoucí Střediska Jógy v denním životě) připomněla význam dne míru. Jarka Hauptmanová (vedoucí odboru sociálních věcí Městského úřadu Prachatice) poděkovala za realizaci sbírky, aktivitu a popřála projektu dobrou cestu k cíli. Za občany a neziskové organizace, které se zapojili, pak Alena Bínová zdůraznila, že je dobře pomáhat, pomáhat tam, kde cítíme, že peníze, věci dojdou k těm, ke kterým je pomoc určena a již se s námi všemi těší na fotografie z předání nakoupených dárků a především radost dětí.

Hale Aslantas dala slib, že peníze budou mezi ni a Seyita Ahmeda Budaka předány rovným dílem, a že nás bude informovat a velmi ráda zůstane ve spojení s Prachaticemi, které k ní, zemi a lidem, kteří potřebují pomoc, jsou velmi vstřícní.

S překladem z angličtiny při setkání pomáhali Síta Rojová, František Bican, Lukáš Stibor, odpovídala i malá Stela Hauptmanová. Děkujeme.

Děkujeme.

Hanka RH+

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.