Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Oslava a čas

PRACHATICE – 18. říjen 2017: Nadace Charty 77 udělila letos již popáté své ceny nejaktivnějším a nejpříkladnějším seniorům a seniorským klubům z celé republiky. Navržen byl i SeniorPoint Prachatice, který si z Pražské křižovatky odvezl krásné 3. místo.

SeniorPoint Prachatice je nejen kontaktní místo pro seniory, kde je možné nalézt komplexní informace z oblastí života, které seniory zajímají, poskytuje informace o sociálních službách, úřadech, institucích, veřejných službách, seniorských organizacích a informace o dalších systémech pomoci podpory seniorů. Ale především je tu možnost popovídat si v přátelském prostředí, podílet se na akcích „senioři seniorům“, pořádat kulturní a společenské akce, výstavy, tvůrčí dílny pro seniory, mezigenerační setkávání, setkávání s dobrovolníky, vzdělává v různých oblastech (prevence kriminality, finanční gramotnost či ochrana práv spotřebitele). Jednoduše dává prostor pro um seniorů, nebo jim také poradí, jak třeba nenaletět „šmejdům“. 

To, že SeniorPoint Prachatice byl navržený (navrhlo Město Prachatice – pozn. autora), je pro nás velká čest. Jelikož jsme získali ocenění v kategorii Nejlepších klubů, znamená to, že nejsme jen „kancelář“, kde např. vydáváme senior pasy a máme přístup k internetu, ale že se činnosti se seniory opravdu věnujeme a pořádáme pro ně a s nimi mnoho akcí.

Oslava k 3. místu proběhla tedy právě v zasedací místnosti Městského úřadu Prachatice, jako poděkování těm, kteří se na aktivní činnosti a fungování SeniorPointu Prachatice podílejí. Děkujeme za čas těm, kteří chodí na akce, děkujeme za čas těm, kteří se přípravě a realizaci věnují a děkujeme za čas, který jsme s vámi všemi strávili a který nás ještě čeká, protože je to ta největší komodita, kterou život může nabídnout. Nemohli bychom fungovat ani bez finančního zajištění a jak se říká „čas jsou peníze“, děkujeme i za „čas“, tedy finanční dar, paní Radce Paulové, která věnovala velký finanční příspěvek právě na aktivity SeniorPointu Prachatice.

 

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.,

koordinátor SeniorPointu Prachatice

 

 

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.