Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

TVOŘIVÁ AKCE: Listování

PRACHATICE – 23. říjen 2017: V SeniorPointu Prachatice se oslavoval Den stromů. V pátek 20. října se v tento den konají akce jako například různé prohlídky parků, aboret apod. Tento den připomíná, jak důležité pro naši planetu jsou stromy a lesy.

Díky stromům a lesům máme příznivé bioklima pro život.Staré a posvátné háje byly uctívány a proto i chráněny od nepaměti. V současné době se Den stromů slaví ve více jak 40 zemích světa. Většinou se slaví na jaře nebo na podzim, ale datum není celosvětově jednotné a liší se podle klimatických podmínek a doby vhodné k sázení stromů v jednotlivých zemích. U nás v Česku připadá den stromů na 20. říjen, protože v mnoha lokalitách České republiky jde o vhodný termín pro sázení stromů a podzim je také časem, kdy jsou stromy asi nejkrásnější a hrají všemi barvami.

A právě v tento den byl SeniorPoint Prachatice vyzdoben listy stromů. Jednoduchá aktivita byla připravena se seniory pro seniory. Na průhlednou folii se naskládají listy, překryjí druhou částí folie a je hotovo. Vyzdobit si můžete tak okna, dveře, vitríny… Těšíme se na další nápady a tvořivé akce, které jsou již připravovány.

 

Tuto akci podpořilo Ministerstvo práce a sociálních věcí, Ministerstvo kultury a Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.,

koordinátor SeniorPointu Prachatice

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.