Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Seniorské foto-umění k vidění v KreBulu

Krajská Rada seniorů Jihočeského kraje ve spolupráci s Jihočeskou vědeckou knihovnou a Magistrátem města České Budějovice vyhlásila fotografickou soutěž pro seniory a juniory s názvem SeniorFoto, a to v 5 kategoriích: A) Sportovní aktivity, B) Společenské aktivity, C) Řemesla a ruční práce, D) Příroda a krásy naší vlasti, E) Cestování; junioři pak do jediné kategorie: F) Jak nás vidí junioři.

Porota vedená panem Milanem Binderem, známým českobudějovickým fotografem, pak vybírala celkem ze 187 zaslaných snímků. Z fotografií, které získaly nejvíce bodů, byla uspořádána putovní výstava. Nejprve byly práce vystaveny v prostorách Jihočeské vědecké knihovny na Lidické ulici v Českých Budějovicích a nyní jsou vystaveny v prostorech SeniorPointu Prachatice (Zlatá stezka 145, Prachatice) po celý měsíc.

Přijďte se podívat, zve vedoucí SeniorPointu Jiří Gabriel Kučera. Jsou zde práce i prachatických seniorů (zdali pak je najdete?). Jsou zde práce „profesionálů“ i amatérů.

A pozor Rada seniorů vyhlásí pro rok 2018 další kolo, tak sledujte i naše stránky, budeme vás včas informovat a foťte. Nevíte jak? Zajděte do FOTO poradny v Prachaticích – Klubu SenSen Na Sadech 559, od 9 do 11hodin.

 

Povídání nad fotografiemi z výstavy s autory a kávou je připraveno na 30. ledna 2018 od 15 hodin do KreBulu – SeniorPointu – Zlatá stezka 145, Prachatice.

 

Hanka Rabenhauptová (RH+)

17.01.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.