Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Cílená pomoc rodinám v evidenci OSPOD

V rámci projektu Cílená pomoc rodinám v evidenci OSPOD, který je podpořen z dotace Jihočeského kraje, proběhla v měsíci únoru v azylovém domě Rybka v Husinci přednáška na téma Školní zralost a příprava na školu s Mgr. Lucií Štětinovu, která s přítomnými maminkami besedovala o školní zralosti dětí a o oblastech, které je dobré podporovat před vstupem dítěte do školy a rovněž o možnosti, kdy lze zvažovat odklad školní docházky.

V dubnu se mohli maminky seznámit za spolupráce s Červeným křížem Prachatice s ukázkou a nácvikem resuscitace pod vedením lektorky Mgr. Jany Neumanové Štechové.

V měsíci dubnu proběhla v prostorách KreBul o. p. s. veřejná beseda na téma Specifické poruchy učení a chování s Mgr. Leonou Tomanovou.  Beseda byla proložena řadou vlastních zkušeností a poznatků z praxe lektorky.

Cílem projektu “ Cílená pomoc rodinám v evidenci OSPOD“, je posilování rodičovských kompetencí, poskytování pomoci rodinám s dětmi, které se mohou ocitnout nebo se ocitají v ohrožení a předcházet jeho případnému prohlubování. Cílem je poskytnout komplexní pomoc rodině jako celku, a to v návaznosti na potřeby rodiny a spolupráce s OSPOD.

 Za KreBul, o. p. s.

Eva Jankulárová, DiS.

30.04.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.