Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Den pro rodinu

V pátek 11. května 2018 poskytla KreBul, o. p. s. své prostory a mezigenerační zahradu k připomenutí Mezinárodní dne rodiny, který probíhal i ve Štěpánčině parku.

V dopoledních hodinách si studenti SPgŠ pod vedením Mgr. Ivany Bečvářové připravili Popletenou pohádku pro malé i velké. Pro velký zájem odehráli studenti dvě představení.  Ve vnitřních prostorách se konaly tvůrčí dílny KreBul, o. p. s. – děti si společně s rodiči a učiteli mohly vyrobit přání ke Dni matek a vyzkoušet si drátkování s korálky.

Odpoledne venkovní prostor zahrady patřil společnosti IMPAKT, která zde nabídla velmi zajímavou tvořivou dílnu v duchu Arcimbolda. Děti s rodiči měli možnost tvořit zdravě a s chutí za pomoci ovoce, zeleniny, bylinek a květin. Společnost IMPAKT v rámci akce rovněž prezentovala knihu Stevea Biddulpha – Výchova dětí: Měly by děti mladší 3 let navštěvovat jesle?

Na zahradě měly především maminky možnost využít laktační a nosící poradenství s certifikovanou poradkyní Terezou Müllerovou.

Odpolední čas patřil paní Mgr. Květě Kadlecové a panu Janu Tischlerovi. V první části se paní Kadlecová věnovala tématu práce tělem za pomoci reflexní terapie, druhá část byla věnována aktivní muzikoterapii. Kdo chtěl, mohl si společně s námi zazpívat Ódu na radost od J. Uhlíře a Z. Svěráka.

Prostor u Štěpánčina parku patřil rovněž pohybové aktivitě maminek s dětmi. Pod vedením paní Dagmary Vymětalové se představily maminky s dětmi s jejich fitness tanečním a cvičebním programem maminek s nosítky Dance4mom a   Dance4child.

Pod vedením Barbory Švarzbergerové a Dany Staré se mohly maminky spolu s dětmi účastnit setkání plné veršovaných říkadel a cvičení na podporu psychomotorického rozvoje dětí.

Spolu s mnohými z vás jsme strávili příjemné páteční odpoledne, ve kterém si děti a rodiče hráli, cvičili, zpívali, a rozličně jinak tvořili.

Akce byla finančně podpořena městem  Prachatice -  Výzvy č. 1 Volnočasové aktivity 2018.

Za realizátora akce Eva Jankulárová, DiS.

15.05.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.