Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Výměna zkušeností dopadla na výbornou

KreBul, o. p. s. Prachatice navštívila Komunitní středisko KONTAKT Liberec, které je příspěvkovou organizací Statutárního města Liberec.

Obě organizace spojuje řada společného. Od realizace podobných aktivit, přes přípravu stavby nového komunitního centra, až po Taxík Maxík, který v Liberci funguje pod Kontaktem a v Prachaticích jej provozuje pečovatelská služba (obě města byla první, která Taxíka Maxíka od Konta Bariéry a sítě lékáren Dr. Maxe převzala). Obě organizace letos vstoupily do druhé desítky svého fungování a mají řadu nápadů nejen na aktivity pro seniory.

Komunitní středisko KONTAKT Liberec zajišťuje a provozuje klubovou činnost určenou seniorům a zdravotně znevýhodněným občanům města Liberce, poskytuje zázemí dalším neziskovým organizacím ve městě, které zde realizují celou řadu aktivit. Svými aktivitami se snaží předcházet sociálnímu vyloučení a poskytuje informační a vzdělávací činnost a volnočasové aktivity, realizuje také dobrovolnickou činnost.

A právě na podobné aktivity, které realizuje i KreBul, o.p.s. u nás v Prachaticích, se její zástupci přišli podívat a přijali tak pozvání od ředitele KONTAKTu Bc. Michaela Dufka. Velmi příjemné setkání bylo zakončenou společnou prohlídkou prostor, které by měly být přebudovány a vzniknout by zde mělo multifunkční komunitní centrum. Držme si vzájemně palce a těšíme se příště na viděnou v Prachaticích.

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS. a Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.

 

04.07.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.