Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Dvojjazyčný SeniorPoint PRESS předán veřejnosti

1.července 2018 bylo předáno horké číslo nového SeniorPoint Pressu 3/2018 do rukou Denisy Záchenské Pavkové z odboru rozvoje města, Městského úřadu Zvolen.Toto číslo bude předáno ve Zvolenu v sociálních zařízeních.

V novém čísle o úvodní článek se postaral Stanislav Motl, novinář, publicista, který prachatický SeniorPoint – společnost KreBul navštívil. Krátce se v čísle vracíme k znovuotevření zahrady, výstavě obrazů píseckých seniorů, akci Asertivita v denní praxi a projektu Komunitního centra na Zlaté stezce 145.

V rubrice představujeme, jsme se právě tentokrát, zaměřili na sociální služby v našem partnerském městě Zvolen. Využili jsme zvolenských přátel k překladu a kontrole ve slovenštině daných stránek. Slovenský jazyk jsme také zvolili v rámci přiblížení jazyka, v roce výročí naší republiky, které si v říjnu budeme všichni připomínat.

Číslo nabízí fotohádanku, rady z občanské poradny, ale také báseň Bouwling hymnus Jitky Sedlecké, která je předlohou na nápěv lidové písně Marjánko, Marjánko.

V závěru jsou pozvánky na akce, výzva k dvouhodinovému letnímu dobrovolničení, a hodnocení Slavností solné Zlatí stezky, či společnému tvoření (pošlete pohled na SeniorPoint, Zlatá stezka 145, Prachatice 383 01 z dovolené, prázdnin, a na podzim slopečně s námi si můžete o místech přijít k nám popovídat).

SeniorPoint Press je vydáván za podpory Ministerstva kultury, Jihočeského kraje, města Prachatice, společnosti KreBul a Dobrovolnického centra.

 

Hanka RH+ Rabenhauptová

15.07.2018
SeniorPoint PRESS 3/2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.