Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Výroční zpráva za rok 2017

Společnost KreBul o.p.s. vydala, tak jako všechny NNO v řádném termínu, Výroční zprávu společnosti za rok 2017. V úvodu se ředitel Zdeněk Krejsa zaměřil na připomenutí deseti let fungování. Dočtete se i o všech dílčích pracovištích, vizích, financování.

„Za 10 let našeho fungování jsme potkali hodně lidí, dostali mnoho příležitostí, ale bylo nám do cesty vloženo i dost překážek. Ale jen díky nim se můžeme posouvat dále. Pokud jsme upadli, tak jsme zase vstali a šli dál. Naši cestu to poznamenalo, našli jsme jiné a schůdnější pěšinky, jindy jsme museli hledat úplně jiné cesty… A za naši snahu jsme byli oceněni. Ať to jsou certifikáty Dobrovolník s kytičkou, Příklady dobré praxe, nebo právě v této zprávě zmíněné 3. místo za SeniorPoint.

To jsou chvíle, kdy si uvědomujeme, jakou ohromnou zodpovědnost máme. Přece jen je na nás, s jakou kvalitou vystupujeme a otevíráme dveře veřejnosti. Nabídka našich služeb jde ruku v ruce s poptávkou. Bez vás bychom se nemohli realizovat, dělat to, co nás baví a co nás naplňuje. Proto se snažíme dělat to, o co je zájem a co si přejete právě Vy. Sice ve zprávě mluví zejména čísla, ale snažili jsme se vložit i emoce – fotografie vás účastníků a klientů našich služeb.

Děkujeme, že veškerou činnost oceňují i naši donátoři, protože bez nich by naše služby nemohly být pro širokou veřejnost, ale staly by se placenou službou, což nám naše svědomí a postoje nedovolí. Děkujeme za cenné rady, zpětnou vazbu, úsměvy i zamračení. Jen tak vidíme, jaký smysl je ve službách, které žijeme… „

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.
ředitel

10.07.2018
Výroční zpráva za rok 2017

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.