Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Dobrovolníci pomohli na Xteře

Michal Piloušek, se před časem obrátil na Dobrovolnické centrum Prachatice a požádal o dobrovolníky v rámci organizace velké sportovní akce Xterra, která proběhla 14. – 15. 7. 2018, nejen v Prachaticích, ale i na nedalekém Křišťanovickém rybníku.

Nejen, že byla velmi dobře zvládnuta sportovní část, ale i část kulturní, společenskou. Desítky rodin s malými i většími dětmi, mladí lidé, závodníci (přes pět set jich asi bylo), všichni po celý víkend sportovali, fandili, bavili se. Příležitost dostali i „amatéři“, ale i před jejich výkony hluboce smekáme a konečně i profesionálové, kteří dokázali neuvěřitelné zvládnutí svého sportovního výkonu – triatlonu (1500 plavání, cca 35 kilometrů jízda na kole a 10 kilometrů běh).

Z pohledu občana musím říci, že se akce nadmíru podařila. Mladí lidé, kteří pomáhali, si opravdu sáhli na dno, při odklízení zábran, kuželů, úklidu a to nejen po závodnících… a to, že někde sem tam ještě něco je? Snad vy byste dokázali vše mávnutím proutku zorganizovat a uklidit během dne? Chvalme. Chvalme to, že někdo do našeho města dostal tuto sportovní akci, chvalme to, že mnoho lidí si přišlo na krásné letní prožitky, chvalme vzornou reprezentaci, kterou kolektiv kolem Michala Pilouška světu dal (bylo zde mnoho závodníků z celého světa – Španělska, Francie, Rakouska, Slovenska, Německa, Afriky, Nového Zélandu), ukázal, co prachatičtí dokáží, chvalme to, že přivedl možná poprvé spoustu lidí do Prachatic, kteří se sem budou vracet, za krásami historie, ale i současnosti, které město nabízí.

Akce se zúčastnilo několik tisíc návštěvníků, ať těch, kteří sportovali, těch kteří podporovali, těch, kteří pomáhali, těch, kteří fandili…

Chválíme tě, Michale Piloušku, děkujeme. Děkujeme za naše dobrovolníky, starší i zdravotně postižené, za příležitost být u toho s Vámi.

Hanka RH+ Rabenhauptová

19.07.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.