Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Návštěva z Písku v SeniorPointu Prachatice

První kroky návštěvu z Písku (starostka města Písku Eva Vanžurová v doprovodu členky sociální komise města Písek a vedoucí SeniorPointu Písek Alexandry Zajíčkové), která přijela na konzultaci ohledně proseniorských aktivit, podpory a péče seniorů, vedla na radnici přímo ke starostovi města Martinu Malému. Zde se diskutovaly otázky podpory službám, spolkům, ale pak i spolupráce a koordinace, která je díky pracovní pozici zaměstnance určeného pro styk s NNO zajištěna. Nastíněn byl i vznik SeniorPointu v Prachaticích jako kontaktního místa pro seniory.

Paní starostka z Písku si prošla za krásného letního počasí zahradu hospice, kde ocenila život - maminky s kočárky a hrajícími si dětmi na trávnících, zaměstnanec pečující o cestu, pacientku na vozíčku, sedící pod pergolou komunikující s kolemjdoucími. Následovala příjemná recepce, návštěva samotného hospice (kaple, zimní zahrady, ale i pokoje). Jak sama paní starostka řekla, prachatický hospic je chválen, vyhlášen jako velmi dobré zařízení, příkladné pro ostatní.

Závěr návštěvy patřil prohlídce společnosti KreBul a především diskuzí nad pracovištěm SeniorPoint Prachatice. Kolegové se zajímali o vznik, podporu, aktivity, lidi, místo, dotace, spolupráci …. Na vše se odpovídalo ve složení – vedoucí SeniorPointu Prachatice Jiří Gabriel Kučera, ředitel společnosti KreBul – Zdeněk Krejsa a Hanka RH+. Přítomna setkání byla i Štěpánka Válková, komunitní pracovník společnosti KreBul.

Paní starostka do kroniky zapsala: „Úžasné město, úžasní lidé! Velké poděkování za podněty. Ať se Vám i nadále daří v práci, která je moc důležitá. Ať Vám stále zůstane nadšení, přejeme hodně radosti a výsledků!“

 Hanka RH+

20.08.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.