Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Mezinárodní výměna na Slovensku

Prachatická obecně prospěšná společnost KreBul vyrazí s účastníky z České republiky 23. září na mezinárodní výměnu mládeže v rámci projektů Erasmus+, mobilita mládeže. Hlavní organizátor celé aktivity je SPOKOJNOSŤ – centrum sociálnych služieb, n. o. Prievidza a dalším partnerem je MOJE KRYSZOWICE z Polské republiky. Akce se bude konat v Zuberci v Tatrách.

Veškeré aktivity jsou v souladu s programem: Výměna mládeže je mezinárodní projekt určený všem mladým lidem, kdy dvě nebo více skupin se díky ní mohou potkat a pracovat na tématu, které je zajímá, zároveň tak poznat nové lidi, získat zajímavé zážitky a něco nového se naučit. Hlavním tématem projektu „Všetko pre mládež – Lepšie programy pre sociálne slabú mládež“ je minimalizace dopadů lidské činnosti na životní prostředí, a jak získané vědomosti, schopnosti využít například v dalším životě, ale také naučit se pracovat v multukulturně odlišných týmech a věnovat se tématu multikultury jako takové.. Účastníci se nebudou zabývat pouze teorií, ale budou mít i praktické ukázky. Díky zážitkům z přípravy, organizace a hodnocení výměny získávají účastníci a organizátoři nové znalosti a dovednosti, poznají jiné kultury a rozšíří si své obzory a možnosti svého budoucího uplatnění. Prostřednictvím výměny se tedy mladí lidé osobnostně rozvíjejí.

KreBul, o. p. s. již má zkušenosti s programem Erasmus +, kdy například realizovala již dvě výměny mládeže v Prachaticích (Putování po starých řemeslech Šumavy a PoVolání k dospělosti), či hostila dobrovolníky v rámci Evropské dobrovolné služby.

Čeští účastníci mají uhrazen částečně vstupní poplatek v rámci projektu Vzpomínka pro lidskost 2018, podpořeném Jihočeským krajem, městem Prachatice a pod záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

14.09.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.