Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Kampaň 100x jinak - VÝSTAVA VZPOMÍNEK

Kampaň 100x jinak míří do cíle (28. 10. 2018) - sázení stromu, setkání s přáteli, vyhodnocení soutěže Stromy 100x jinak, povídání o cestování 100 kilometrovém ,,,, Dnes vás zveme k výstavě vzpomínek do SeniorPointu Prachatice.

Přes půl roku trvala příprava, na které se podíleli senioři a dobrovolníci, SeniorPoint Prachatice. Sesbírali přes sto vzpomínkových předmětů a na výstavě denně od 10:00 do 17:00 hodin v domě Křižovatka u parku, v malém sále, Zlatá stezka 145, Prachatice ji můžete navštívit a společně s námi zavzpomínat.

Co uvidíte – nechte se překvapit, ale tedy uvedeme např. starou školní tabulku, rádio, trenýrky na tělocvik, dupačky, rukavičky, šperky, hračky, pohledy, omalovánky, časopisy, mýdla ….

Máte –li zájem o komentovanou prohlídku, zavolejte na telefon: 724 188 864 a domluvíme si termín návštěvy výstavy společně. Autor: Hanka RH+ Rabenhauptová

 

Hanka RH+ Rabenhauptová

17.10.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.