Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint PRESS 01/2019

Tentokrát jako vánoční dárek dostali prachatičtí senioři svůj občasník SeniorPoint PRESS. Na písemné podobě se podílela sedmičlenná redakční rada. Občasník je povolen Ministerstvem kultury ČR, podpořen z grantu Jihočeského kraje a města Prachatice.

Ještě horké číslo dostali jako první, účastníci akce Koncertu Lukáše Štěpánka 20. 12. 2018 v SeniorPointu Prachatice.

V úvodu čísla jsou osobní přání pro SeniorPoint Press a rok 2019 od osobností jako je senátor, poslanec, za město starosta, vedoucí, ředitel … a podporovatelů, spolupracovníků, dobrovolníků. V  čísle se dočtete, Jak a od kdy slavíme 1. ledna jako Nový rok, představujeme SeniorPoint České Budějovice, něco málo statistiky, či v pár slovech se vracíme k úspěšnému celoročnímu projektu Kampaň 100x jinak, ale můžete si přečíst i  rady nejen z Občanské poradny, ale i Poradny zdravého životního stylu, či pár slov ke komunitnímu centru. Ani tentokrát nechybí soutěže, hádanky, doporučení a výzvy. Přečtěte si a zapojte se. Závěrem je uvedený program na první čtvrtletí 2019 s výstavami a jednotlivými akcemi SeniorPointu, či ve spolupráci s ostatními neziskovými organizacemi, či městem Prachatice.

Příloha: SeniorPoint PRESS 1 / 2019

Hanka RH+ Rabenhauptová

08.01.2019
SeniorPoint PRESS 01/2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.