Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Vánoční dvojkoncert a Zlatí andělé

Vánoční dvojkoncert Lukáše Štěpánka a jeho hostů se uskutečnil v KreBul, o.p.s. před vánocemi. První byl určen široké veřejnosti, druhý pak jako poděkování spolupracovníkům, dobrovolníkům, podporovatelům.

KreBul, o.p.s.  Prachatice, na Zlaté stezce 145, již podruhé pozvala do Prachatic na vánoční koncert pro SeniorPoint Prachatice a veřejnost zpěváka Lukáše Štěpánka, který si s sebou přivezl hosty – Lucii Kukulovou, zpěvačku a Luďka Havla, doprovod na klávesy, zpěv. Koncert byl laděn vánočními písněmi, melodiemi, skladbami a konečně i výzdobou a občerstvením. „Krásný kulturní a společenský zážitek“, dodala Alena Bínová, seniorka.

Při večerním koncertu byla na místě oceněna formou světla -  Zlatého anděla - z rukou ředitele společnosti Zdeňka Krejsy a vedoucího pracoviště SeniorPoint Prachatice Jiřího Gabriela Kučery Radka Paulová, podporovatelka, dobrovolnice, poradce.  Mgr. Bc. Radka Paulová byla 4 roky radní města Prachatice a pracuje jako ředitelka Rejstříku trestů v Praze. Druhý Zlatý anděl pak později doputoval k Hance Rabenhauptové, dobrovolnici, podporovatelce, spoluorganizátorce celé řady akcí nejen SeniorPointu.

Domácími hosty byly také Marie Šímová a Jarmila Šímová, které přítomným také k vánocům zazpívaly krásné písně.

Děkujeme všem za spoluvytvoření příjemné vánoční atmosféry a pocitu klidu a pohody. Touto akcí byl symbolicky uzavřen rok 2018, který přinesl celou řadu novinek a zrealizovaných akcí pro děti, mládež, veřejnost i seniory.

Fotografie: Karel Rabenhaupt

Hanka Rabenhauptová (RH+) a Zdeněk Krejsa

01.01.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.