Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Den Země s Komunitkem

Den Země letos připadl na Velikonoční pondělí, proto jsme část naší planety, v těsné blízkosti komunitka, uklidili v úterý 23. 4. 2019. Shrabali jsme podzimní listí, posbírali větve a nepořádek.

Po uklízení nás čekalo seznámení s Péťou KreBulkou. Péťa KreBulka je nový výukový materiál, který vydala KreBul, o. p. s. za ohromné podpory kolegů ze Slovenska. Tento materiál je určený mladším školákům, kde hravou formou představí, jak je důležité třídit odpad a kam vlastně odpad patří. Pokud se totiž netřídí a hodí do přírody, je zle s celou naší planetou.

 Touto akcí jsme se tak v Prachaticích zapojili mezi další organizace (mateřské školy, základní školy, senioři, turisté, dobrovolníci,…), které během dubna zrealizovali akce na oslavu zmíněného Dne Země. Každá z organizací tento svátek pojala po svém – uklízením, besedou, přednáškou, turistickým výletem, exkurzí, bazárkem,… Vše dobré se počítá.

 Akce byla podpořena z dotačního programu Evropské unie.

 Při další akci v Komu?NITním centru Prachatice v podělí 29. 4. 2019
od 14 hodin společně v předvečer Filipojakubské noci vyrobíme čarodějnici, opečeme si buřty a hlavně strávíme společně příjemné odpoledne.

 

Za KreBul, o. p. s.

 

Bc. Štěpánka Válková – komunitní sociální pracovník

 

25.04.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.