Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Prachatice na DOBRÉ cestě

Město Prachatice se stalo partnerem v projektu s MPSV FDV Dobrovolnictví ve veřejné správě. Dobrovolnictví dává i úředníkům další rozměr, dává jim možnost poznávat, vzdělávat se, pomáhat. Zástupci města dostali příležitost vystoupit se svými zkušenostmi na závěrečné DOBROKONFERENCI v Praze 25. 4. 2019 společně se zástupci z Dobrovolnického centra Prachatice.

Město Prachatice připravilo nejen prezentaci, kde byly na konkrétních případech lidí - úředníků koordinátor Hanka RH+ Rabenhauptová ukázala dobrovolnictví v praxi, a to jak individuální, tak skupinové, vzdělávání i spolupráce s Dobrovolnickým centrem Prachatice (tuto část odprezentoval ředitel společnosti KreBul Zdeněk Krejsa, pod kterou DC spadá). Součástí prezentace bylo i vystoupení Marie Šímové a Jarmily Šímové z úřadu s ukázkou zpěvu a jejich konkrétním příběhem. Nechyběla ani výstava koláží z dobrovolnických aktivit (opět na jednotlivých případech lidí, úředníků) vystaveno v sále a vzhlédnuto přes 70 účastníky konference.

Prachatice na DOBRÉ cestě …, tak zněl příspěvek a myslím, že Prachatice v dobrovolnictví jak na úřadu, tak ve městě jsou skutečně na dobré cestě. Poděkování patří všem zapojeným dobrovolníkům v projektu, ale také zástupci FDV MPSV pro náš kraj Jitce Kotrbové.

Hanka RH+ Rabenhauptová

03.05.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.