Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Májové tvoření

Jako každý měsíc, tak i v květnu, v pondělí 20. 5. 2019, jsme se v komunitku sešli a vyráběli jsme z papíru zajímavé věci. Tentokrát to byly kytičky, kterými dál ozdobíme dárkovou taštičku, balíček,…

Zdánlivě jednoduché tvoření bylo pro některé klienty složitější, protože museli více zapojit jemnou motoriku ruky. Ohnout, přeložit, slepit drobné proužky papíru a pak s něho skládat krůček po krůčku drobné i větší kytičky. S trpělivostí zvládli klienti vytvořit hezké květinky. Je až s podivem, co vše se dá z papíru vyrobit.

V závěru dostali klienti od Jarky „domácí úkol“. Ozdobí si doma dle své fantazie nachystanou papírovou taštičku, kterou při příštím tvoření v komunitku společně dotvoříme.

Akce byla podpořena z dotačního programu Evropské unie.

Při další akci se Komu?NITním centru Prachatice v pondělí 27. 5. 2019
od 14 hodin budeme vzdělávat. V rámci besedy se dotkneme vážnou i nevážnou formou spotřebitelských práv. Je všeobecně známo, že povědomí o těchto právech je na místě neustále utužovat a podporovat. Přijďte si poslechnout něco zajímavé, co se dotýká každého z nás, jste srdečně zváni.

Za KreBul, o. p. s.

Bc. Štěpánka Válková – komunitní sociální pracovník

 

 

23.05.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.