Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Víkend otevřených zahrad 8. – 9. června 2019 v KreBulu

Mezigenerační zahrada při společnosti KreBul o.p.s. (Zlatá stezka 145 Prachatice) byla přihlášena do celostátní kampaně Víkend otevřených zahrad. Ačkoli stav zahrady v současné době, době rekonstrukce domu na Komunitní centrum, neodpovídá zcela, přesto jak v sobotu, tak v neděli je nabízen program.

V sobotu 8. 6. 2019 již v deset hodin dopoledne v KreBulu proběhne dernisáž výstavy fotografií RETRO Jana Pihera se svými hosty - hudební skupinou Kasteláni z Českých Budějovic. V zahradě bude k nahlédnutí výstavka obrázků na téma, Co jsem zažil s babičkou a dědečkem 2019 a bude se vytvářet společná koláž š názvem: Šťastné stáří očima dětí. V pravé poledne k poslechu budou hrát a zpívat příznivci společnosti a pojídat se budou pochutiny jak zdravé, tak s láskou vytvořené. Odpoledne možná i trocha tance a jazykové konverzace, četba, malba. Kolem druhé hodiny se začne vyrábět – co, no přijďte a uvidíte, zažijete a třeba domů i odnesete. Určitě k dispozici květiny, rostliny, semena k výměně přineste a odneste si pro radost sobě i druhým.

V neděli 9. 6. 2018 pak od deseti hodin je připravena dvouhodinovka o zdravém životním stylu Buď FIT s návody na cvičení, stravování či duševní pohodu. Promítání.                                                                               Pohoda, není náhoda a tak pojďte s námi do toho.

Těšíme se na vaši návštěvu jak v sobotu, tak v neděli.

Za organizátory Hanka RH+ Rabenhauptová

05.06.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.