Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Um seniorů střídá výstavy

Výstavy, jak květnová RETRO tak červnová HRKÁNÍ seniora fotografa Jana Pihera z Českých Budějovic v rámci cyklu UM SENIORŮ skončily. Vystaveny byly v prostorech domu Křižovatka u parku, Zlatá stezka 145 v Prachaticích. Střídá je nová výstava obrázků, Jak jsem trávil čas s babičkou a dědou.

Jan Pihera českobudějovický fotograf měl již několik samostatných výstav nejen v Českých Budějovicích a tentokrát i u nás v Prachaticích. Na vernisáž jedné výstavy Hrkání a dernisáž druhé výstava RETRO si pozval i své přátele, muzikanta  Josefa Jakla, ze skupiny Kasteláni, který zpíval své písně a doprovázel se na kytaru, druhým hostem byl básník Pavel Řehák. Skvěle atmosféru doplnil všestranný umělec Josef „Fitti“ Jiroušek svou básní, kterou na místě napsal. Miroslav Lorenc, místostarosta města, čas od času také píše básně a jednu z poslední knihy nám přednesl.

Prima nálada panovala po celou dobu setkání jak prachatických, tak českobudějovických seniorů, mezi které zavítali i další zájemci o akci.

Děkujeme za fotografie, zpěv, hru i recitaci. Těšíme se na další společná setkávání.

Text: Hanka RH+ Rabenhauptová

Foto: Karel Rabenhaupt

12.06.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.