Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Dobrovolník s kytičkou 2019

Soutěž vyhlašuje ji město Prachatice a Dobrovolnické centrum Prachatice pro všechny, kdo poskytují nadstandardní služby v rámci doplňkové péče o seniory, osoby se zdravotním postižením, rodiny s dětmi a osoby v krizi, v podmínkách domácností, ale i ve zdravotnických a sociálních zařízeních, neziskových organizacích.

Soutěž je spuštěna od 1. července do 9. září 2019 můžete zasílat příběhy dobrovolníků, nebo popis Počinu roku. Soutěž má tři kategorie/dobrovolník, dobrovolnický počin a profesionál/. Tiskopisy: přihlášky naleznete na www.prachatice.eu a www.krebul.cz Přihlášku si můžete vyzvednout také v kanceláři 116 či na podatelně Městského úřadu Prachatice, Velké náměstí 3 nebo v Dobrovolnickém centru, Zlatá stezka 145, Prachatice.

Sledované období - rok 2018 a polovina roku 2019.

Cílem je zviditelnit a ocenit práci jednotlivců – pracovníků v sociálních službách a pracovníků poskytujících zdravotní péči, dobrovolnictví a také zvýšit prestiž a společenské uznání těchto profesí.

Vyhodnocení proběhne 5. prosince 2019 v divadle od 15:00 hodin.

Hanka RH+

01.07.2019
Přihláška a propozice

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.