Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint navštívil benefici

Chelčický domov sv. Linharta poskytuje od roku 2011 sociální služby i na našem území ORP Prachatice. Terénní a ambulantní  služby -  pečovatelskou službu, sociální rehabilitaci, sociálně aktivizační služby a sociálně terapeutické dílny.

Město Prachatice podporuje a dlouhodobě s domovem spolupracuje, a proto také podpořilo účast na setkání. Zájemci z Klubu zdravotně postižených Prachatice a SeniorPointu se dostali do Chelčic Taxíkem Maxíkem. Skupinku do Chelčic z Prachatic doprovázel zastupitel Zdeněk Krejsa.

V pátek 23. 8. 2019 večer v zahradě Chelčického domova sv. Linharta se uskutečnil Letní benefiční večer, tentokrát se swingovým kvartetem Petra Ernye Quartet. Zahradní slavnost, na které se sešli desítky přátel Chelčického domova, byla doplněna vystoupením dětí a klientů domova – divadelního souboru Chelčické štěstí s hrou „Svatojánští broučci aneb kouzelná zahrada“.

Klára Kavanová Mušková, ředitelka zařízení a starosta Chelčic Jiří Iral, nejen slavnost zahájili, ale i po celou dobu sdíleli s příznivci zařízení pohodu a v průběhu také ocenili nejaktivnější spolupracovníky a dobrovolníky. Příjemné posezení, poslech, podívání i občerstvení dodalo krásu pátečního večera.

 Děkujeme za pozvání.

 Hanka RH+ Rabenhauptová

28.08.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.