Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Vzpomínky do oblázků schované


Tvůrčí muka i uspokojení z dobrého výsledku doprovázelo pravidelné pondělní setkání v KomuNITku.

Akrylové barvy, štětce, kelímky s vodou, plastelína, nůžky a především to hlavní – oblázky posbírané na dalekých cestách i oblázky z blízkých říček na Prachaticku.

A pak samozřejmě to nejdůležitější – dobrá vůle a chuť ke společnému tvoření. Tak ty rozhodně nechyběly. Po počátečním ostychu některých účastnic „Vždyť já neumím kreslit!“ a „Co tam mám namalovat?“ se oblázky začaly proměňovat v drobná umělecká dílka, která udělají radost blízkým třeba jako originální těžítka. A některé z nich budou překvapením i v dalších aktivitách KreBulu.

Závěrečná společná fotka pod obrazem budoucího KomuNITka na půdě Domu Křižovatka v parku je stvrzením, že nikdo nepřišel k úrazu na těle, ani na duši a že nám, zase!, spolu bylo moc dobře.

Příští pondělí se setkáme, tak jako každé první pondělí v měsíci, u deskových her a budeme si upřesňovat aktivity na září i na další měsíce. Je se na co těšit!

Chcete se také zapojit, ostýcháte se a nevíte jak na to? Zavolejte na telefonní číslo 728 576 371 a domluvte si schůzku s komunitní pracovnicí, nebo rovnou přijďte  - v pondělí od 10 do 17 hodin do KreBulu v  domě Křižovatka u parku na Zlaté stezce 145.

 

 Akce byla podpořena z dotace Evropské unie.

Za KreBul, o. p. s.

Jitka Kotrbová

komunitní sociální pracovník

 

 

30.08.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.