Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

ICM: Poruchy příjmu potravy

Začátkem října letošního roku spolupracovala ICM Prachatice a ICM Český Krumlov.

Informační centra pro mládež mají v náplni práce informační a poradenský servis pro děti a mládež ve věku 6 - 26 let. A jelikož sourozencem ICM Prachatice je projektové pracoviště poradna zdraví a zdravého životního stylu FOOD.BODY.LIFE, uspořádalo ve spolupráci setkání se 4 třídami základních škol v Českém Krumlově a jednou v Kaplici na téma "Poruchy příjmu potravy". Žáci se dozvěděli, co mezi tato psychická onemocnění patří, jaký byl ideál krásy v průběhu věků jak u žen, tak u mužů, jaké jsou současné trendy v oblasti výživy (bio, raw) a jak se mohou snadno vymknout kontrole - ale zvláště to, jak je důležité se správně stravovat: Jak jsou důležité stavební látky (bílkoviny) a kolik cukrů se skrývá v potravinách? Na závěr pak žáci tvořili ideální den, kde neopomněli správnou dobu spánku, koníčky, pohyb i odpočinek, ale hlavně tvořili ideální jídelníček pro celý den.

Děkujeme za možnost rozšířit obzory nejen na Prachaticku a těšíme se na další spolupráci s ICM Český Krumlov a základními školami na Českokrumlovsku.

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

14.10.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.