Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Adapťáky pro šesťáky

Adapťáky pro šesťáky, aneb adaptační kurzy pro šesté ročníky Základní školy Prachatice, Národní 1018.

Cílem adaptačního kurzu bylo bližší poznání se účastníků navzájem, bližší seznámení s třídním učitelem či učitelkou, zaměření se na týmovou spolupráci, a hlavně vstup na druhý stupeň základní školy.

Do programu jsme zapojili zejména aktivity, které byly zaměřeny na zeměpis, přírodopis, matematiku, češtinu...ale vše hravou formou. Takže žáci počítali pouze do tří a plnili u toho zapeklité úkoly, ze zeměpisu navštívili různé národy a zdravili se neverbálně (např. za Afriku ohmatání hlavy druhého: v Africe totiž za tmy poznávali z jakých jsou kmenů podle účesu), z přírodopisu si vyzkoušeli jaké je to být v roli veverky či ptáčka, který krmí svá mláďátka, a z češtiny různé formy komunikace. Někteří se s tím poprali lépe, jiní hledali strategii ke splnění úkolu... Každopádně zpětná vazba od dětí i učitelů byla pro KreBul, o. p. s. velice obohacující a těšíme se na další spolupráci!

Za KreBul, o. p. s.
Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.
25.10.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.