Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Vzdělání a řemeslo, a ICM

 

Informační centra pro mládež (ICM - Český Krumlov a Prachatice) se prezentovaly na největší výstavní akci středních škol a učilišť v jižních Čechách na Výstavišti České Budějovice.

Vzdělání a řemeslo je unikátní výstava určená zejména žákům 9. tříd a jejich rodičům. Školy zde prezentují své studijní a učební obory a nechybí ani nejvýznamnější zaměstnavatelé regionu. Informační centra pro mládež se prezentovala jako informační a poradenský servis s možností konzultací nejen vzdělávání, ale i brigád či dalších možností vzdělávání a uplatnění. Např. za ICM Prachatice zde prezentovala dobrovolnice Ada Lena Evropskou dobrovoulnou službu - bude totiž v ČR trávit 10 měsíců.

A tak nejen školy byly připraveny odpovídat na dotazy a pomáhat žákům tak, aby jim usnadnili rozhodnutí kam nastoupit po základní škole. Žáci 9. ročníků se mohli v reálu přesvědčit, co daná škola nabízí a přímo na místě se poradit se zástupci jednotlivých škol o možnostech studia i detailech přijímacího řízení.

ICMka zde prezentovala materiály, které vydala ve spolupráci s Asociací pro podporu rozvoje informačních center pro mládež ČR (Jak napsat životopis, Jak napsat motivační dopis, Kyberšikana, Nikdy nejsi sám, Sexualita chlapců, Sexualita dívek,...).

Za KreBul, o. p. s. - ICM Prachatice

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

11.11.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.