Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Dobrovolník s kytičkou 2019 zná oceněné

Vždy s odstupem dvou let je vyhlašována anketa Dobrovolník s kytičkou, tedy kampaň oceňující dobrovolníky, kteří dávají svůj čas druhým, pomáhají kde je potřeba.

Také v letošním roce došlo k ocenění dobrovolníků, které společně pořádalo město Prachatice a KreBul, o.p.s. - Dobrovolnické centrum Prachatice. Předání ocenění, které proběhlo na Mezinárodní den dobrovolnictví, tedy 5. prosince, se ujali místostarosta Miroslav Lorenc, vedoucí Dobrovolnického centra Prachatice Jiří Gabriel Kučera a Hanka Rabenhauptová, jako garant celé kampaně.  

Ocenění lze získat ve dvou kategoriích - dobrovolník jednotlivec a dobrovolnický počin roku. A kdo letošní ocenění získal?

Certifikát za "Počin roku 2019" získal projekt LITERÁRNÍ KAVÁRNA, která je realizována v Domově seniorů Mistra Křišťana. Udělen byl Centru STROOM Dub, domovu seniorů a Městské knihovně Prachatice. Centrum obdrželo navíc dřevěné srdce, které je putovní. Během dvou let se o něj podělí s knihovnou a domovem pro seniory.

Certifikáty "Dobrovolník s kytičkou 2019" na prachatické radnici převzali: Petra Popová, Anna Bryxová, Marie Maunová, Ilona Horálková, Jana Hulešová, Alena Kneiflová, Zdena Hrůzová, Emílie Popielová, Věra Davidová, Daniela Bžochová, Ivana Jeřábková, Václav Rosa, Miroslav Bojanovský, Karel Hrůza, Alena Bínová, Marie Trávníčková, Eliška Weisserová, Bohdana Kollarová, Marie Turková.

Gratulujeme a doufáme, že se k dobru přidají svými skutky další dobrovolníci..

Hanka RH+ Rabenhauptová, Zdeněk Krejsa

18.12.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.