Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Zahrada je připravena na nové aktivity

Život běží dál, i když v nouzovém stavu. To dokázali opět dobrovolníci z Prachatic - SeniorPointu pod společností KreBul.

Po čtyři dny připravili zahradu k případnému otevření, věříme v co nejbližším čase (při Víkendu otevřených zahrad – 6. – 7. 6. 2020).

V minulém týdnu od středy 15. 4. do soboty 18. 4. 2020 byla připravena práce pro desítku dobrovolníků v mezigenerační zahradě u KreBulu, na Zlaté stezce v Prachaticích.

Dobrovolníci se nejen našli, přišli a pomohli.

Jedni dojeli pro sazenice, bylinky. Druzí dle přesného harmonogramu (při dodržení opatření – střídání se po dvojicích a dvou hodinách, s rukavicemi, rouškami – pokud nešlo o rodinu) zvelebili po zimě celý prostor zahrady. Upravili nábytek, srovnali dříví, vyměnili zem, přidali kompost, vysadili bylinky a rostlinky a to nejen do vyvýšených truhlíků, ale i oken domu, srovnali plochu po stavebních pracích u Komunitního centra, shrabali zbylé listí z podzimu, upravili kompostér, posekali trávu stávající, vyseli trávu novou, pohrabali, co se dalo, umyli a uklidili. V nastávajícím týdnu ještě čekáme na odvoz pytlů s odpady.

Všem dobrovolníkům děkujeme.

Krásná práce pro druhé. Děkujeme i za dokumentaci. Děkujeme, že se brzo s vámi v zahradě setkáme. Určitě 6. – 7. 6. 2020 (byť to ještě bude na základě přihlášky, abychom dodrželi opatření, která stále trvají).

Regenerace zahrady proběhla za podpory Města Prachatice v rámci dotačního titulu Volnočasové aktivity 2020.

Hanka RH+ Rabenhauptová, za  SeniorPoint Prachatice

25.04.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.