Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Václav Malina: Senioři se učí mluvit, pracovat s mikrofonem.

Václav Malina, redaktor, kameraman, spisovatel, fotograf – muž mnoha profesí, vede již přes tři roky skupinku seniorů a jejich přátel kolem SeniorPointu Prachatice, kteří se stále učí pracovat se svým hlasem, učí se mluvit do mikrofonu. Odborný dohled je nutný. Skupinka je otevřená i pro další zájemce.

Senioři, kteří jsou zdravotně v dobré kondici se opět sešli a pro své vrstevníky a osoby se zdravotním postižením (především nevidomé) namluvili s  Václavem Malinou další číslo SeniorPoint Pressu 2/2020. Číslo nabízí řadu potřebných informací pro současnou situaci, v i po nouzovém stavu. Nabízí ale již také řadu akcí v rámci SeniorPointu, například Víkend otevřených zahrad počátkem června anebo několik výstav.

Máte-li i vy zájem pomoci při namlouvání dalšího čísla, či se zdokonalit v rétorice, umu Jak zacházet s mikrofonem, napište nám, zařadíme vás do otevřené skupinky.

Hanka RH+ Rabenhauptová

21.05.2020
SeniorPoint PRESS 02/2020_audio

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.