Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Aktuální výzva na Darujme.cz - Společně na půdu

Rok a půl budujeme komunitní centrum na půdě v Prachaticích, v domě křižovatka u parku, Zlatá stezka 145. Došli jsme téměř do cíle. V cílové rovince nás ale zaskočila dodatečná opatření, bez kterých nezískáme kolaudaci a nemůžeme zahájit provoz. Chybí nám 196 000 korun. Pomozte nám dotáhnout projekt do konce a centrum otevřít pro seniory, lidi s postižením a rodiny s dětmi a všechny ostatní aktivní lidi z Prachaticka!
 
 
Stavba komunitního centra na půdě domu křižovatka u parku, Zlatá stezka 145 v Prachaticích, začala v únoru 2019. Do června 2020 se nám na stavbu podařilo získat a investovat přes deset miliónů korun. Doufali jsme, že v červenci budeme otevírat. To však nemůžeme bez kolaudace. Kolaudaci ale nedostaneme, dokud nevyměníme okna za protipožární, nedokončíme protipožární nátěry a nedoděláme stříšku nad vchodové dveře.
 
Jde o věci, na které projekt nepamatoval a jsou potřebné nyní v krátkém čase dokončit, aby celá naše cesta nebyla zbytečná a neskončili jsme pár kroků od cíle.

Pomozte nám proběhnout cílovou páskou!  Odměnou pro vás bude pozvání na zahájení a také dobrý pocit z toho, že komunitní centrum bude k dispozici i pro vás a vaše aktivity. Děkujeme vám!
 
Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.
ředitel
 
Odkaz na výzvu:
https://www.darujme.cz/projekt/1203246
22.06.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.