Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Výroční zpráva za rok 2019

„A pro ten čas, který jsi své růži věnoval, je ta tvá růže tak důležitá… Lidé zapomněli na tuto pravdu, ale ty na ni nesmíš zapomenout. Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal. Jsi zodpovědný za svou růži.“

Jak pravdivá jsou slova z Malého prince od Antoina de Saint Exupéryho. Stejně jako Malý princ věnoval čas své růži, věnovali jsme mnoho času a práce po celý rok 2019 tomu, abyste se u nás cítili dobře, našli si u nás aktivity, které vás zajímají, získali odpovědi na otázky, návody na řešení některých životních situací.

Rok 2019 byl jako skládačka puzzle. Mnoho dílků, které se vám na počátku zdají nemožné poskládat. A tak je nejprve potřeba je roztřídit, aby se mohlo začít. Dílek za dílkem zapadal do mozaiky KreBulu, a to i přesto, že několikrát přišel vítr, který dílky rozházel a začínali jsme znovu, téměř od začátku. Ale protože jsme tomu všemu věnovali mnoho času, stala se pro nás tato skládačka velmi důležitá. Stali jsme se za ní plně zodpovědní.

Jsem velmi rád, že nám rok 2019 přinesl řadu nových zkušeností, že ona skládačka byla plna krásných dílků. Právě tyto dílky nám pomáháte vytvářet vy – naši návštěvníci, podporovatelé, donátoři, přátelé, dobrovolníci, spolupracovníci, kolegové. Bez vás bychom skládačku měli neúplnou a obraz bychom neměli celý. Proto Vám všem upřímně děkuji, že jste zde spolu s námi byli po celý rok 2019 a pevně věřím, že se na vás s důvěrou budeme moci obrátit i v letech následujících. Děkuji.

A tak pojďte si s námi naší skládačku projít, použít potřebné dílky a radovat se spolu s námi ze společného obrazu.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.
ředitel

30.06.2020
Výroční zpráva 2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.