Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Sbíráš, sbírám, sbíráme - Vázy

Do prostor výstavy přinesla 84 váz. Na stěnách výstavu doplňují výtvarné práce na téma Vázy dětí ze ZŠ Prachatice, Národní.

Alena Bínová, seniorka z Prachatic sesbírala i se svými kamarádkami 84 váz, tolik kolik jí je let. Vázy zapůjčila pro výstavu SeniorPointu Prachatice, která je každý měsíc jiná. Vždy při vernisáži oživená nějakou aktivitou, tentokrát vazbou květin (lučních), a především setkáním s přáteli. Jak nám řekla: „Květiny mám ráda, ráda je dávám, ráda je dostávám. Mám zahradu a na ni rostou různé květiny, keře i stromy. Rostou i bez mé pomoci, ty které ji potřebují, ráda ošetřím, zaleju …. Mou květinou je však monstera, která mne znovu ukázala v určitém období životní cestu“.

Renata Sýkorová, zástupce ředitele ZŠ Prachatice Národní se již na konci školního roku podílela na přípravě výstavy výběrem obrázků, které nyní zdobí prostory, kde se setkávají nejen senioři, ale i děti a dospělí. Obrázky Vázy s květinami a Motýlem jsou nádherné. Děkujeme za pomoc.

I na výstavě se mohou mezigeneračně setkávat autoři, děti a senioři. Máme z aktivity radost. Jen tak dál. A těšte se na další sbírky….

Akce je podpořena z Grantu 2020 – Volnočasové aktivity 2020.

Hanka RH+ Rabenhauptová

07.08.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.