Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Adaptační kurz pro pedárníky a zdravotníky

KreBul, o. p. s. a VOŠs a SPgŠ opět spolupracovaly na realizaci adaptačního kurzu pro pedagogické lyceum, předškolní a mimoškolní pedagogy a zdravotní sestry.

 

Cílem adaptačního pobytu bylo bližší poznání se účastníků navzájem, bližší seznámení skupin tříd, naučení jmen, poznání se navzájem a stmelení třídních kolektivů, zaměření se na týmovou spolupráci, sebepoznání, a zároveň připravit je na pedagogickou a zdravotnickou činnost.

Realizace programu byla rozdělena na jednotlivé třídy tak, aby korespondoval s jejich oborem. Projekt byl realizován formou vzdělávacích aktivit s ohledem na psychologii, vývojovou psychologii, pedagogiku, sociální pedagogiku, pedagogiku volného času, pedagogiku zážitku, kdy účastníci jedinečným způsobem prožili situace a pomocí participace, snahy společně pracovat na cíli, přispívali ke zdravému třídnímu kolektivu a spokojené třídě zvláště v oblasti týmové spolupráce.

Do programu jsme zapojili zejména aktivity, které byly zaměřeny na (sebe)poznání, diskusi, týmovou spolupráci, zahrnuty byly pohybové aktivity, tvořivé a rytmické činnosti, vždy v provázanosti na cíle adaptačního kurzu.

 

Děkujeme za možnost tento kurz realizovat, realizovat jej v DM, kde mají své zázemí právě žáci těchto oborů, a děkujeme za vstřícnost a milé gesto panu řediteli, za účast v "horkém křesle".

 

Za realizátory

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

11.09.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.