Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Dny evropského dědictví i v KreBulu na půdě

KreBul, o.p.s. se o víkendu zapojila do Dnů evropského dědictví a připojila se tak k celé řadě míst ve městě Prachatice, která byla o víkendu přístupná veřejnosti. Návštěvníci mohli navštívit dokončenou rekonstrukci půdní vestavby s jedinečným proskleným prostorem, kde je umístěn výtah s výhledem do mezigenerační zahrady a Štěpánčina parku. Půdní vestavbu, která slouží jako komunitní centrum, navštívilo během soboty téměř čtyři desítky zájemců.

Návštěvníci se mohli do prostor podívat, projít si výstavu mapující celou rekonstrukci, včetně návrhů pana architekta, shlédnout dobové fotografie a listiny, jež se váží k historii budovy Zlatá stezka 145, či obdivovat krásné výhledy z oken na různé části města Prachatice.

Návštěvníci také přicházeli s návrhy, jak by se dal prostor využít, jaké akce by se zde dali realizovat. Máte i vy nějaký nápad? Potřebujete prostory pro své akce? Ozvěte se nám – krebul@krebul.cz, telefon 723 123 093.

Za KreBul, o.p.s.

21.09.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.