Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

DVD: Jak se chovat k postiženým

Dokončovací práce na dokumentu Jak se chovat k postiženým provádí Václav Malina, kameraman a realizátor Hanka RH+ v rámci projektu Počítáme s Vámi, za podpory Ministerstva kultury, města Prachatice a společnosti KreBul.

Velmi zajímavé, před časem, bylo natáčení s panem Ladislavem Špačkem a Janem Potměšilem. Ladislav Špaček, pedagog, spisovatel, televizní redaktor, mluvčí bývalého prezidenta Václava Havla a moderátor. Je také spoluautorem televizního dokumentu, autorem knihy Etiketa, Velká kniha etikety nebo Deset let s Václavem Havlem. Etiketa, Dědečku, vyprávěj a mnoho dalších, a proto jsme ho také do našeho dokumentu oslovili. Stejně tak s Janem Potměšilem, který do Prachatic jezdí již leta jako herec, byl také jaké host na jednom z prvních Běhu Terryho Foxe. Jan Potměšil je divadelní a filmový herec, kterému se stal po revoluci vážný úraz a dnes se pohybuje na vozíku. Lidem kolem sebe dává sílu a radost do života svým způsobem, a to nás právě také oslovilo, abychom i jemu v našem dokumentu vedle místních „herců“ dali prostor. Oba pánové byli skvělí, vstřícní.

Těšte se. již brzo spatří světlo světa tento dokument. Přinášíme pár fotografií z natčení.

Hanka RH+

12.11.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.