Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Výstava Rady vlády již putuje po Prachaticích

Putovní výstava o dobrovolnictví s názvem „Česká vlna solidarity“, doputovala z Prahy do Prachatic. Putovat bude i po Prachaticích. Vidět ji můžete v Národním domě, uvidí ji také obyvatelé DPS Skalka, SNP i Domova seniorů Mistra Křišťana či v Nemocnici Prachatice, SeniorPointu Prachatice, putovat bude po školách ….

10. 2. 2021 Panely s 80 fotografiemi jsou nainstalovány v sále Národního domu v Prachaticích, a nejen zastupitelé města, ale i další účastníci jednání si jej mohou prohlédnout individuálně.

11. 2. 2021 se bude očkovat podruhé v DPS Skalka a DPS Na Sadech, a i zde ji senioři a pečovatelé uvidí při čekání a chvíli po očkování.

12. 2. 2021 se na výstavu těší senioři v Domově seniorů Mistra Křišťana Prachatice.

Další týden je určen pro školy. 

V březnu bude výstava i na Městském úřadu, Nemocnici Prachatice, možná v OČKOcentru Prachatice /(pokud se začne zde očkovat), či SeniorPointu Prachatice.

Změna je život, takže jsme vybrali ne jedno místo, ale hned několik, aby lidé v době, kdy jsou omezená opatření – setkávání, měli možnost se dobrovolnictvím „odjinud“ inspirovat.

Výstavu Česká vlna solidarity připravil sekretariát Rady vlády pro neziskové organizace (a najdete zde i dva příklady dobrovolnictví z Dobrovolnického centra Prachatice a SeniorPointu Prachatice). Dovoz, instalace, přesuny zajišťuje město v rámci firemního dobrovolnictví a společnost KreBul o.p.s. Prachatice.

Hanka RH+ Rabenhauptová

12.02.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.