Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Fungování služeb v měsíci březnu

Také KreBul, o.p.s. se potýká s omezením aktivit a služeb v době nouzového stavu. Pro přehlednost, jaké služby fungují a co je omezeno, přinášíme tento přehled:

Občanská poradna Prachatice a pracoviště Vimperk
- obě poradenská místa fungují bez omezení, prosíme však o objednávání se na telefonu: 723 123 093 nebo e.mailu: poradna@krebul.cz (z důvodu zajištění, že se nám nebudou scházet klienti v čekárně). Využít můžete také online poradenství po telefonu nebo e.mailu (viz uvedené kontakty).

Osobní asistence Prachatice
- služba funguje bez omezení, pracovník pracuje s již nasmluvněnými klienty, možnost je přijetí nového klienta. Pro objednání služby a dotazy k ní, využijte telefon: 728 576 381, případně e.mail: asistence@krebul.cz

SeniorPoint Prachatice
Kancelář SeniorPointu dočasně uzavřena, akce a aktivity probíhají v online podobě. Využít můžete telefon 388 424 196, kde je možné též domluvit si registraci pro očkování.

Komunitní centrum Prachatice
Aktivity komunitního centra jsou dočasně zrušeny, z důvodu nemožnosti scházet se osobně. Pro komunikaci či konzultaci můžete využít telefon 723 123 093.

Zásilkovna
Výdejní místo Zásilkovny pro vyzvedávání či odesílání zásilek je otevřeno v běžné provozní době bez omezení, tedy od 9:00 do 17:00 hodin.

Kancelář KreBul, o.p.s. je otevřena v pracovní době od 10:00 do 17:00 hodin (například pro vyřízení záležitostí ve věci dobrovolnictví – Dobrovolnické centrum Prachatice, Regionální dobrovolnické centrum pro Jihočeský kraj), zakoupení vstupenek, administrativní činnosti.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS., ředitel

02.03.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.