Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Hodinky s KreBulem opět startují

KreBul, o.p.s. připravila pro všechny od 6 do 100 let individuální akce nazvané Hodinky s KreBulem. Vybrat si je možno z několika typů aktivit, telefonicky si rezervovat datum a čas a pak si užít svou hodinku.

Protože se na nás stále častěji obracejí naši návštěvníci s dotazem, kdy konečně budou moci opět přijít k nám na Zlatou stezku 145, tedy do domu Křižovatka u parku, připravili jsme individuální aktivity nazvané Hodinky s KreBulem. Každý ve věku od 6 do 100 let si může vybrat z nabízených témat, telefonicky si domluvit termín a přesnou hodinu, kdy se mu zcela individuálně bude věnovat někdo z pracovníků, a to za dodržení všech hygienických pravidel, abychom se ochránili vzájemně.

Z jakých oblastí je možné vybírat? Například tvoření z papíru (origami či fleurogami), drátkování (srdce nebo bonsaj), relaxační hodinku s muzikoterapií, hodinku stolních nebo karetních her, procházku po okolí, hodinku angličtiny (pro úplné začátečníky nebo jako konverzace) a v neposlední řadě kávovou hodinku (popovídání si o kávě, alternativních přípravách kávy).

Chcete-li se hodinku věnovat některé z výše uvedených aktivit, zavolejte nám na telefon 388 424 196, kde si s pracovníkem domluvíte konkrétní den a čas pro svou hodinku. Ty budou realizovány od pondělí do pátku v časech od 10:00 do 12:00 hodin a od 14:00 do 16:00 hodin. Aktivity budou probíhat v prostorách KreBul, o.p.s., Zlatá stezka 145, Prachatice (zadní vchod do budovy přes mezigenerační zahradu). Na akce bude vpuštěna vždy jen konkrétní osoba, která má rezervovaný svůj den a čas s pracovníkem KreBulu.

Těšíme se na společné hodinky.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS., ředitel

09.04.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.