Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Šance pro Tebe jako motivační program

KreBul, o. p. s. realizuje aktivity projektu Šance pro Tebe. Projekt je zaměřen jako motivační program, který přispívá k sociálnímu začlenění či k prevenci sociálního vyloučení osob v nepříznivé sociální situaci, nebo osob se zdravotním postižením. Cílem těchto aktivit je rozvoj praktických a psychosociálních dovedností, posilování osobních kompetencí, sebedůvěry a začlenění na trh práce.

V minulém půlroce jste se mohli setkat s Markem. Marek byl administrativní pracovník, který se ujal i nově vzniklé služby Zásilkovna i Zásilkovna Microdepo. Zde měl na starosti předávání zásilek adresátovi. Mimojiné využil i znalosti z turismu a natočil několik videí o ČR a našem okolí. Jeho znalosti angličtiny pomohly mladým lidem před zkouškami, maturitou. V době zavedení očkování pomáhal seniorům na telefonu i osobně s registrací do Očkocentra.

Marek se úplně s KreBul, o. p. s. neloučí, stal se (vyškoleným) dobrovolníkem pod hlavičkou Regionálního dobrovolnického centra pro Jihočeský kraj. V současné době pomáhá např. s výukou češtiny u našeho nového dobrovolníka z Itálie. Těšíme se na další spolupráci.  

Motivační program "Šance pro tebe" je podpořen EU v prioritní ose OPZ: 2 Sociální začleňování a boj s chudobou.

 

Za KreBul, o. p. s. 

Růžena Krejsová

 

01.06.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.