Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Ready for life představen v Českém Krumlově

Jedinečný, nadějný portál „readyforlife.tips“ byl představen v Českém Krumlově pracovníkům s mládeží.

Pracovníci s mládeží ze dvou zemí (ČR a SR) s hostem z Itálie se sešli v CPDM, o. p. s. (Centrum pro pomoc dětem a mládeži), kde je přivítal Vlastimil Kopeček (ředitel organizace) a vedoucí projektových pracovišť Jan Čermák (ICM) a Jiří Muk (NZDM Bouda).

Jedinečnost a inovovativnost projektu představila Juliana Martinková (vedoucí kanceláře) ze Slovenska, resp. organizace ZIPCeM - Združenie Informačných a poradenských centier mladých v SR. ZIPCeM je střešní organizací a reprezentantem „Informačných centier mladých“ a dalších členských organizací, které se věnují poskytování informačních a poradenských služeb pro mladé. Samotná videa, informační materiály a obsah, či propojené sociální sítě představila její kolegyně Marcela Priehodová. A jelikož každá sociální síť stárne se svou generací, jak souhlasila Elena Valentaje (předsedkyně organizace), je třeba sdílet tyto materiály napříč. S tím může pomoci virtuální osoba „Paťa“.

Na projektu spolupracuje za českou stranu AICM - hlavním cílem činnosti AICM je podpora systémového rozvoje Informačních center pro mládež v České republice a dále podpora a pomoc při zakládání nových Informačních center pro mládež v ČR.

Na setkání se hovořilo o možném rozšíření jazykové mutace (nyní je slovenština, čeština, maďarština, španělština a romština), či možné spolupráci (např. na propagačním videu). Domluvila se další spolupráce – malé workshopy, vyhodnocovala se dosavadní činnost a hledaly se nová řešení a možnosti zapojení i jiných organizací.

Pracovníci s mládeží tak dostali nový nástroj ke zlepšení osobního a profesního života, sdílení zkušeností skrze neformální vzdělávání.

Projekt je podpořen z programu Evropské komise Erasmus+, KA205 Strategické partnerství pro mládež

Za KreBul, o. p. s. – ICM Prachatice

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

 

 

17.06.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.