Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Spolu po covidu

MŠMT v letošním roce vypsalo zvláštní program Spolu po covidu, ve kterém podporuje především učňovskou mládež na adaptaci v novém školním prostředí, především po on-line výuce v základních školách.

A tak ICM Český Krumlov připravilo pro žáky oborů kuchař-číšník a prodavač i truhlář, zedník a klempíř seznamovací kurzy. Program byl zaměřen na zdravý životní styl, ekologii, evropské příležitosti pro mládež atp., vše ve formě akčních kooperativních her či týmových úkolů.


„Studenti tak například zažili výbuch vlastnoručně stvořené sopky, v týmech z jednoho člena tvořili mumii, vyrobili si vlastní bonbónovou buňku, snažili se vyrobit létající vejce a mnoho dalšího z přoipraveného programu od Ivy Sonnbergerové.“ sdělil Jan Čermák, vedoucí ICM Český Krumlov

ICM Prachatice si připravilo pracovní workshop na téma „Poruchy příjmu potravy“. Žáci vyhledali, co mezi tato psychická onemocnění patří, zjistili jaký byl ideál krásy v průběhu věků jak u žen, tak u mužů, jaké jsou současné trendy v oblasti výživy (bio, raw) a jak se mohou snadno vymknout kontrole - ale zvláště to, jak je důležité se správně stravovat: Jak jsou důležité stavební látky (bílkoviny) a kolik cukrů se skrývá v potravinách?

Děkujeme za možnost rozšířit obzory nejen na Prachaticku a těšíme se na další spolupráci s ICM Český Krumlov.

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

25.11.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.