Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

KreBul, o. p. s. zakončuje projekt Šance pro Tebe

Motivační program, který přispívá k sociálnímu začlenění či k prevenci sociálního vyloučení osob v nepříznivé sociální situaci, nebo osob se zdravotním postižením je u zdárného konce. Již 5 osob bylo zaměstnáno na půlroční úvazek. Cílem těchto aktivit byl rozvoj praktických a psychosociálních dovedností, posilování osobních kompetencí, sebedůvěry a začlenění na trh práce. V minulém půlroce byla aktivně zapojena Bohdana Kollarová.

Bohdana nastoupila již do „rozjetého vlaku“, kdy společnost měla již mnoho zákazníků doručovací služby Zásilkovna. Naučila se ovládat počítač, ze kterého měla nejprve velký strach. Vždy milý a vstřícný přístup pomohl zákazníkům se cítit při vydávání zásilek velmi příjemně a rádi se vraceli.

Nikdy neseděla jen na židli a vždy si práci našla. Přišla s nabídkou dělat „Bleší trhy“, které i po jejím odchodu budou pokračovat, a tak vytvořila novou tradici, kam se stále hlásí jako dobrovolník. Také měla na starosti KreBul dobročinný obchůdek, např. na Pouti, kterou tato společnost dělala. Pomáhala také při realizaci letního příměstského tábora, aktivně se zapojovala do dalších aktivit KreBulu a vytvářela vždy příjemnou atmosféru.

Bohdana nás naučila za každých podmínek si udržet pozitivní přístup a přejeme jí hodně štěstí na další pracovní i osobní cestě!

Motivační program "Šance pro tebe" je podpořen EU v prioritní ose OPZ: 2 Sociální začleňování a boj s chudobou.

Za KreBul, o. p. s.

Růžena Krejsová

 

02.12.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.