Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Kufřík pro život – život v kufříku

Setkání s primářkou dětského oddělení Nemocnice Prachatice Lenkou Pěstovou a autory a autorkami šitých, pletených a háčkovaných výrobků pro děti, proběhlo v prachatickém SeniorPointu při společnosti KreBul o.p.s.

Výzvou pro nás byl Nadační fond La Vida Laca a společnost Mezi námi, Nemocnice Prachatice, kam také výrobky po skončení výstavy (je k vidění ještě do konce dubna – na Zlaté stezce 145, Prachatice denně otevřeno od 10:00 – 17:00 hodin) budou převezeny, předány.

Setkání bylo veselé, vážné, dojemné, barevné a spontánní. Paní primářka přiblížila chod porodnice i dětského oddělení, vyprávěla příběhy dětí, představena byla i nadace, ale i další skvělé aktivity dobrovolníků SeniorPointu Prachatice. Dostalo se i na sčítání přítomných, jejich dětí, vnoučat, pravnoučat a číslo přesáhlo 100!

Děkujeme všem (záměrně nebudeme jmenovat jednotlivě, protože některé práce jsme našli i na klice) autorkám za jejich um, čas, souznění.

Víte, jaké bylo nejčastější jméno u narozených kluků a holek? Kolik se rodí dětí za rok? Jaký je průměrný věk rodiček? Kolik vážilo nejtěžší děťátko a kolik nejlehčí? Jak se rodí nejčastěji? Jaké jsou nemoci, či úrazy dětí? Odpověď: kdo jste byl na setkání víte, proto vás zveme i na další zajímavá setkávání.

Hanka RH+ Rabenhauptová

20.04.2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.